Het verkopen van uw webwinkel retouren

Opkoper Retourenkoper is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het opkopen van online webwinkel retouren. Wij zijn al jaren actief in deze branche en hebben in de afgelopen 10 jaar steeds meer ervaring opgedaan. Met name sinds de groei van de online retail industrie zijn er steeds meer e-tailers die hun retourgoederen aan ons verkopen. Wij kopen dan pallets vol met retourzendingen van verschillende fysieke winkelketens op, maar ook met steeds meer online retailers. Dit zorgt ervoor dat we een groot magazijn hebben vol met diverse retourproducten. Doordat we veel ervaring hebben met het opkopen van online webwinkel retouren, kunnen we snel en efficiënt werken en een goede prijs voor deze producten bieden.

Waarom uw online retouren verkopen?

Geretourneerde goederen zijn een grote ergernis voor online retailers. Om hiermee om te gaan heeft iedere organisatie zijn eigen beleid ten aanzien van de steeds groter wordende stroom retouren. Leveranciers gaan bijvoorbeeld zelf aan de slag met de online retourgoederen om te liquideren, terwijl anderen liever een externe partij hebben die dit regelt. Of een organisatie nu tot de eerste of tweede groep behoort, uiteindelijk kent vrijwel iedere online etailer dat ene hoekje in het magazijn. Een hoekje met defecte, incomplete artikelen of artikelen met verpakkingsschade. En dat hoekje wordt steeds groter, en vroeg of laat is het tijd om afscheid te nemen. Er is echter nog een andere optie, uw geretourneerde goederen verkopen aan opkoper Retourenkoper. Dit kan een geweldige manier zijn om inkomsten te genereren en om uw online webwinkel retouren kwijt te raken.

Welke retouren kunt u verkopen aan Retourenkoper

Opkoper Retourenkoper is altijd opzoek naar nieuwe partijen online retourgoederen om op te kopen. Als u een aantal pallets of vierkante meters met geretourneerde goederen heeft, zouden wij graag een kijkje nemen. We zijn geïnteresseerd in artikelen die nieuw zijn met kleine beschadigingen, evenals artikelen met grotere defecten. Wij zullen echter ook ongecontroleerde retourgoederen in overweging nemen. Als u een aanbod voor ons heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Uw webwinkel retouren verkopen aan Retourenkoper

Het verkopen van uw online webshop retouren is eigenlijk heel eenvoudig. Via ons taxatieformulier kunt u met een beschrijving, foto’s en eventueel een lijst de betreffende partij retouren aan ons voorleggen. Uit een foto en beschrijving kunnen wij vaak al een prijs geven. Indien gewenst door u of door ons, komt onze inkoper bij u langs voor een bezichtiging. Nadat er overeenstemming is bereikt, betalen wij de factuur vooruit en wordt de inname in gang gezet. Door uw webshop retouren aan ons te verkopen, maakt u snel en efficiënt ruimte vrij en bent u verzekerd van een goede opbrengst.

online retouren retourenkoper