uw voorraad retouren verkopen aan Retourenkoper

Retouren zijn een groot probleem voor zowel online retailers als fysieke retailers. Om dit tegen te gaan heeft elke organisatie haar eigen beleid op de steeds grotere stroom retouren. Bijna alle (r)etailers kennen immers deze hoek van hun magazijn. Een hoek voor producten met defecte of ontbrekende onderdelen, of producten met een beschadigde verpakking. Opkoper Retourkoper is de oplossing. Wij zijn professionele inkopers van restpartijen retouren. We bieden een snelle en gemakkelijke oplossing voor winkeliers en ondernemers die beschadigde of ongewenste artikelen willen afvoeren. We hebben een breed netwerk van kopers die geïnteresseerd zijn in dit soort producten en zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om voorraad op te kopen.

Bent u een detailhandelaar, winkelier, ondernemer of heeft u een online webshop en wilt u retouren verkopen? Dan ben je bij Retourenkoper op de juiste plek.

Wat koopt Retourenkoper

Retourenkoper koopt alle soorten retourzendingen onder alle voorwaarden. Van zo goed als nieuwe retoeren, kleine krasjes tot grote krassen, tot c-keuze retouren. Wij nemen het u allemaal uit handen. Heeft u een tiental pallets of een magazijn vol retourgoederen maar weet u niet precies wat u heeft? Geen probleem. U kunt ook uw retouren zonder lijst aanbieden als mixpallets retouren. Zo maak je de opbergruimte snel en eenvoudig leeg.

U kunt ons alle retouren aanbieden

– Klanten retouren

– Retourzendingen van een fysieke winkel of winkelketen

– Ongecontroleerde Retouren

– Retourzendingen van bol.com of Amazon Webshops

– Retourzendingen van webwinkels, e-commerce bedrijven of e-tailers

– Retourzendingen met schade

– Onverkoopbare Retouren

Retouren verkopen buiten uw eigen marktgebied?

Zoals elke (r)etailer weet, zijn retouren een feit. Hoe zorgvuldig je je producten ook kiest, er zullen altijd artikelen zijn die door klanten worden geretourneerd. In dat geval is het misschien de moeite waard om samen te werken met een bedrijf als Retourenkoper. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van restjes buiten onze aangewezen marktgebieden. Op deze manier kunt u uw voorraad opruimen zonder uw merk in gevaar te brengen.

Hoe retourenkoper te werk gaat

Bij Retourenkoper zijn we er trots op transparant te zijn met onze klanten. Als u voorraad heeft die u wilt verkopen, stuur ons dan een lijst of foto’s met behulp van ons gratis en vrijblijvende taxatieformulier. Een van onze inkopers inspecteert vervolgens de retourgoederen en doet een bod voor de gehele restpartij of maakt een afspraak voor een inventarisatie ter plaatse. Zodra de voorraad is ge├»nspecteerd, gecontroleerd en overeenkomt met alle informatie op taxatieformulier, stuurt u ons uw factuur. Wij betalen altijd vooruit en betalen binnen een uur na ontvangst en bevestiging van de factuur. Ook gebruiken wij altijd ons eigen transport om de goederen op te halen. Door met opkoper Retourkoper samen te werken, weet u zeker dat u te maken heeft met een professioneel en betrouwbaar team.