uw retourgoederen verkopen? Retourenkoper kan u helpen!

Elk bedrijf krijgt wel eens te maken met geretourneerde goederen. Of het nu is omdat de klant van gedachten is veranderd, het product beschadigd was, of omdat het hem gewoon niet beviel, retourzendingen zijn onvermijdelijk. Maar wat doet u met al die geretourneerde producten? Als u ze wilt verkopen, kunnen wij u helpen!

Opkoper retourenkoper is de opkoper van uw resterende voorraad geretourneerde goederen. Heeft u een winkel of een webwinkel? Heeft u een voorraad retourgoederen die u wilt verkopen? Dan bent u bij Retourkoper aan het juiste adres. Wij bekijken graag uw voorraad en doen u een bod. Zo komt u van uw geretourneerde goedeverkoopren af en maakt u de nodige ruimte in uw winkel of magazijn vrij.

Het verkoop proces van uw retourgoederen

Het proces is eenvoudig: stuur ons een lijst van de restpartij retourgoederen die u te koop heeft middels ons gratis en geheel vrijblijvende taxatieformulier, samen met enkele foto’s. Wij nemen een kijkje en komen bij u terug met een eerlijk bod. Zodra we het eens zijn over de prijs, betalen wij de factuur binnen één uur na ontvangst en controle, hierna plannen wij een datum om de retourgoederen af te halen.

magazijn retourenkoper

Waarom voor Retourenkoper kiezen?

Als het gaat om de verkoop van je geretourneerde goederen, wil je werken met een bedrijf dat professioneel en betrouwbaar is en dat is precies wat wij zijn. Wij bestaan al meer dan 10 jaar en hebben talloze bedrijven geholpen om van hun geretourneerde goederen af te komen. Bovendien bieden we concurrerende prijzen en een snelle betalingstermijn, zodat u zo snel mogelijk het geld krijgt dat u wellicht nodig heeft.

Als u een winkel of online winkel heeft, is de kans groot dat je op een bepaald moment te maken hebt gehad met geretourneerde goederen. Wanneer klanten producten retourneren, kan het moeilijk zijn om te weten wat je ermee moet doen. Dat is waar wij om de hoek komen kijken! Bij Opkoper retourenkoper zijn wij de opkoper van uw resterende voorraad retourgoederen. Wij kijken graag naar uw voorraad en doen u een bod. Zo kunt u ruimte vrijmaken in uw winkel of magazijn en bent u snel en gemakkelijk van die geretourneerde producten af. Voor meer informatie of om vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.