Onze werkwijze

Bij opkoper Retourenkoper begrijpen wij dat magazijnbeheer een lastig en tijdsintensief proces kan zijn. Daarom bieden wij een efficiënte en stapsgewijze oplossing voor bedrijven die hun restpartij geretourneerde goederen willen verkopen.

Heeft u een partij retourgoederen wilt u deze verkopen? Dan kunt u deze aanbieden middels ons gratis taxatieformulier, upload een aantal foto’s of een lijst van uw voorraad retouren en vul de gevraagde informatie in.

Een van onze inkopers zal uw aangeboden partij retouren bekijken en binnen 24 uur contact met u opnemen. Onze inkoper zal u vervolgens een bieding voor uw geretourneerde goederen geven, of een afspraak inplannen om de retouren op locatie te komen bekijken.

onze werkwijze retourenopkoper.nl

Wij zorgen er voor dat er vooraf duidelijke afspraken worden gemaakt, zodat u met een goed gevoel afstand kunt nemen van uw partij retourgoederen. Indien nodig is het zelfs mogelijk om uw restpartij retouren buiten de door uw aangewezen marktgebieden te verkopen.

Zodra beide partijen het eens zijn en het bod akkoord is, zullen wij de gekochte partij retouren binnen één uur na ontvangst van de factuur betalen. Wij zorgen zo snel mogelijk voor het transport en het afhalen van de retourgoederen.

Waar Retourenopkoper voor staat

Retourenkoper is al meer dan 10 jaar een gewaardeerde opkoper binnen de branche. Naast het opkopen van duizenden partijen geretourneerde goederen, zijn wij ook erg trots op onze transparante werkwijze en klantevredenheid.

Betrouwbaarheid 100%
Snelheid 91%
Bieden 87%
Flexibiliteit 93%
Planning 83%
Klantevredenheid 94%

Ons team

Ons team staat altijd voor uw klaar! Door onze nauwe samenwerking zorgen wij ervoor dat het verkoopproces voor u vlekkeloos verloopt.

Henk_Weber_Verkoop_Retourenkoper

Henk Weber

Inkoop & Verkoop

“Afspraken zijn er om na te komen.”

Wayne_Meerts_Inkoper_Retourenkoper

Wayne Meerts

Inkoop & Verkoop

“Een inkoper vertaalt de klantwens in toetsbare eisen.”

 

Mari_Linsen_logistiek_Retourenkoper

Mari Linsen

Logistiek & Warehouse:

“Ik zorg ervoor dat het afhalen van uw goederen vlekkeloos verloopt!”

Carin_Lankreijer_Financien_Retourenkoper

Carin Lankreijer

Accountant

“‘Goed gedaan’ voelt beter dan ‘Goed gezegd’.”