Uw ict retouren verkopen

Heeft u een winkel of online webshop en heeft u restpartijen geretourneerde ICT die u wilt verkopen? Het verkopen van geretourneerde ICT kan voor veel bedrijven een probleem zijn, omdat het vaak privacygevoelige informatie bevat. Maar wat als er een bedrijf was dat uw ICT retouren zou opkopen, professioneel zou wissen en op circulaire wijze een tweede leven zou geven? Wel, opkoper Retourenkoper doet precies dat. Wij kopen uw ICT retouren, vegen het schoon en verkopen het vervolgens door, zodat het niet op een stortplaats belandt. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar garandeert ook dat er geen gevoelige informatie uitlekt. Dus als u op een veilige en betrouwbare manier van uw oude ICT af wilt, dan is opkoper Retourenkoper het bedrijf voor u.

ICT retouren verkopen aan Retourenkoper

Wilt u uw retour voorraad ICT- of elektronica verkopen? Opkoper Retourenkoper is gespecialiseerd in het opkopen van ongewenste of geretourneerde ICT apparatuur, zodat u gemakkelijk van uw overtollige voorraad af kunt komen. Wij bieden concurrerende prijzen en kunnen doorgaans binnen 24 uur na ontvangst van uw taxatieformulier een bod uitbrengen. Bovendien maken we het proces zo gemakkelijk mogelijk door naar u toe te komen voor een afspraak op locatie. Dus als u klaar bent om uw ruimte op te schonen en nog wat geld voor uw retouren te krijgen, neem dan vandaag nog contact op met opkoper Retourenkoper!

ict materiaal retourenkoper

Wat voor ICT materiaal koopt retourenkoper?

Retourenopkoper koopt ICT materiaal in elke staat op. Van nieuwe items met kleine beschadigingen tot items met grote defecten. Hieronder vind u een aantal voorbeelden.

Computers, Laptops, Digiborden, Beamers, Mobiel telefoons, Printers, Speakers, Muizen en toetsenborden, Headphones, Beeldschermen, TV’s, Computer onderdelen etc.

Gratis taxatieformulier

Your Content Goes Here