De opkoop van Bol.com retouren

Opkoper Retourenkoper is al vele jaren actief betrokken bij de in en verkoop van retourgoederen. Met name in het afgelopen decennium is het volume in de retourenindustrie aanzienlijk toegenomen. Terwijl we voorheen alleen retouren van fysieke retailers op gemengde pallets inkochten, ontvangen we nu grote volumes retouren van bol.com e-tailers.

Waarom uw bol.com retourengoederen verkopen?

Retourzendingen zijn een groot probleem, vooral voor de Bol.com e-tailers. Elke e-tailer heeft dan ook haar eigen beleid met een steeds groter wordend aantal retouren. Aanbieders gaan bijvoorbeeld zelf retouren verwerken om ze in geld om te zetten, terwijl anderen het liever aan opkoper van retouren overlaten. Of het nu het eerste of het laatste is, bijna elke bol.com e-tailer kent immers de voorraadhoek. Een hoek voor defecte, onvolledige of beschadigde goederen bij verpakking. En die hoek wordt groter en groter, en uiteindelijk is het tijd om er afscheid van te nemen.

blog bol.com retourenopkoper

Wat voor bol.com retouren koopt opkoper Retourenkoper op?

Retourenopkoper koopt geretourneerde bol.com goederen in elke staat op. Van nieuwe items met kleine beschadigingen tot items met grote defecten. Hebt u pallets of zelfs vierkante meters met geretourneerde goederen, maar weet u niet precies wat u heeft? Geen probleem een mix van geteste en ongeteste retouren kunt u Retourenopkoper gewoon aanbieden.

Hoe verkoopt u uw Bol.com retouren?

De verkoop van bol.com retourzendingen is eigenlijk heel eenvoudig. U stuurt een beschrijving, foto’s en eventueel een partijlijst van de geretourneerde goederen. Op basis van de foto en de beschrijving kunnen wij vaak al een bod doen. Indien nodig, komt onze koper naar u toe voor een bezichtiging. Zodra een akkoord is bereikt, wordt de factuur vooruitbetaald en begint het afhaaltraject.