Project Description

Bent u in het bezit van grote restpartijen met huishoudelijk keukenapparatuur of andere keukenartikelen. Is het seizoen voorbij en zit u nog met restanten gourmetstellen of bbq’s. Dan bent u bij Retourenkoper aan het juiste adres. Wij kopen al uw restantpartijen retourgoederen op tegen een eerlijke prijs.

Hoe werkt het? U bied ons uw partij retourgoederen pannen aan via het taxatieformulier op de website. U levert ons foto’s aan, geeft ons inzicht in de staat van de retouren en de aantallen die u wil verkopen. Vervolgens wordt uw aanvraag behandeld door een van de inkopers van Retourenkoper en krijgt u binnen 24 uur een reactie. Wij bieden altijd om uw restpartij te kopen, zodat u zorgeloos uw handel kunt verkopen aan ons als opkoper.

Vervolgens betaald opkoper Retourenkoper binnen 1 uur uw factuur en halen wij de goederen af middels eigen transport. Zo wordt u volledig ontzorgt in het verkopen van uw retouren pannen.

Welke merken retouren pannen kopen wij?

– Staub

– Le Creuset

– Demeyere

– Greenpan Brussels

– BK

– Bosch

– Tefal

– Fissler

– Spring

– De buyer

Voor meer informatie over het verkopen van uw retourvoorraad pannen klikt u op gratis taxatie of neemt u contact met ons op.