Project Description

Bent u in het bezit van grote restpartijen met elektrische keukenapparaten of andere keukenartikelen. Is het seizoen voorbij en zit u nog met restanten . Dan bent u bij Retourenkoper aan het juiste adres. Wij kopen al uw restantpartijen retourgoederen op tegen een eerlijke prijs.

Hoe werkt het? U bied ons uw partij retourgoederen pannen aan via het taxatieformulier op de website. U levert ons foto’s aan, geeft ons inzicht in de staat van de retouren en de aantallen die u wil verkopen. Vervolgens wordt uw aanvraag behandeld door een van de inkopers van Retourenkoper en krijgt u binnen 24 uur een reactie. Wij bieden altijd om uw restpartij te kopen, zodat u zorgeloos uw handel kunt verkopen aan ons als opkoper.

Vervolgens betaald opkoper Retourenkoper binnen 1 uur uw factuur en halen wij de goederen af middels eigen transport. Zo wordt u volledig ontzorgt in het verkopen van uw retouren pannen.

Welke merken retouren elektrische keukenapparaten kopen wij?

– Smeg

– Phillips

– Princess

– Bosch

– Siemens

– Russel hobbs

– Kitchen Aid

– Kenwood

– Aeg

Voor meer informatie over het verkopen van uw retourvoorraad pannen klikt u op gratis taxatie of neemt u contact met ons op.