Amazon retouren verkopen

Amazon goederen die niet voldoen aan de eisen van de koper worden meestal geretourneerd. Dit betekent dat het product niet meer als nieuw kan worden verkocht. Retourenkoper koopt retouren in zodat wij deze producten een tweede kans kunt geven. Ontvangt u regelmatig Amazon retouren maar wilt u er van af? Retourenkoper biedt scherpe prijzen, probleemloze afneming en snelle uitbetalingen.

Redenen om een Amazon product te retourneren

Klanten kunnen om verschillende redenen om Amazon artikelen te retourneren. Zo kan het zijn dat het product niet helemaal aan hun verwachtingen voldoet door afwijkende maten, kleuren etc. Ook is het mogelijk dat het product beschadigd is of de verpakking beschadigd is. Natuurlijk bied u uw klanten de best mogelijke service, maar dit betekent dat uw met een overtollige voorraad van retourzendingen komt te kampen. Geen paniek, u kunt er zeker van zijn dat Retourenkoper al uw Amazon retouren zal kopen.

amazon retouren foto

Een tweede kans voor uw Amazon retouren

We zijn ons er allemaal van bewust dat alleen de circulaire economie toekomst heeft. Met andere woorden, het duurzaam hergebruik van producten staat hoog in het vaandel. We dragen bij aan deze circulaire economie. Zo voorkomen wij kapitaalvernietiging en is het goed voor uw portemonnee.

amazon foto retourenkoper

De staat van de restpartij Amazon retourartikelen

Retourenkoper controleert bij het kopen van uw Amazon retourzendingen de staat en verpakking van de retouren. Retourenkoper maakt onderscheid tussen A-Choice, B-Choice en C-Choice. De retourgoederen worden verdeeld afhankelijk van de schade aan de verpakking of het product zelf.

Amazon geretourneerde goederen

Alle geretourneerde goederen worden door ons ingedeeld in de volgende categorie├źn

A-Keuze: Alleen pakketschade. Het product is nieuw, maar de verpakking is geopend of licht beschadigd.

B-Keuze: Een item dat gloednieuw is maar kleine beschadigingen heeft zoals krassen of deuken.

C-Keuze: Artikel is nieuw maar kan zichtbare schade hebben

Heeft uw een Amazon webshop en zit u met een hoop retouren dan kunt u deze aanbieden door ons gratis en vrijblijvende taxatieformulier in te vullen. Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. Indien nodig komen wij bij u langs om uw Amazon retouren te bekijken, en zullen wij u een bod uitbrengen. Meer weten over onze voordelen of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail/telefoon of via het contactformulier.

amazon pand retourenkoper